Hei!

Olen Mira Santavuori, perheellinen koiraharrastaja Lahdesta. 

Eläimiä perheessämme on tällä hetkellä länsigöötanmaanpystykorvat Iraweiler Fragaria "Melody" ja Daalian Avelina "Mette", sekä kissa.

Ensimmäisen koirani sain 15-vuotiaana, saksanpaimenkoiran narttupennun. Seuraavat viisitoista vuotta meni saksanpaimenkoirien kanssa harrastaen tokoa, hakua ja jälkeä ja parissa näyttelyissäkin käyden. Viimeisin "iso koiramme" oli Max, joka viettikin maalla asuessamme piha- ja ponivahdin tehtäviä yli kymmenen vuotta.

Palveluskoiravuosien jälkeen etsimme perheeseemme pienempää aktiivista rotua, joka valikoitui länsigöötanmaanpystykorvaksi. Iraweilerin kennelistä meille saapui "Melody", jonka kanssa tyttäreni harrastaa agilitya ja junior handler-kisoja. Yhdessä käymme näyttelyissä ja retkeilemme metsässä. 

Kasvattajakurssin olen suorittanut vuonna 2019 ja allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Kennelnimi Daalian hyväksyttiin vuonna 2020. Kennel Daalian ensimmäinen pentue syntyi helmikuussa 2022. Olen Länsigöötanmaanpystykorvat ry:n ja Suomen Kennelliiton jäsen.