Hei!

Olen Mira Santavuori, perheellinen koiraharrastaja Lahdesta. 

Eläimiä perheessämme on tällä hetkellä länsigöötanmaanpystykorva Iraweiler Fragaria "Melody", kotikissa ja kaksi hamsteria.

Ensimmäisen koirani sain 15-vuotiaana, saksanpaimenkoiran narttupennun. Seuraavat viisitoista vuotta meni saksanpaimenkoirien kanssa harrastaen tokoa, hakua ja jälkeä ja parissa näyttelyissäkin käyden. Viimeisin "iso koiramme" oli Max, joka viettikin maalla asuessamme piha- ja ponivahdin tehtäviä yli kymmenen vuotta.

Palveluskoiravuosien jälkeen etsimme perheeseemme pienempää aktiivista rotua, joka valikoitui länsigöötanmaanpystykorvaksi. Iraweilerin kennelistä meille saapui "Melody", jonka kanssa tyttäreni harrastaa agilitya ja junior handler-kisoja. Yhdessä käymme näyttelyissä ja retkeilemme metsässä. 

Olen aloitteleva kasvattaja, kasvattajakurssin olen suorittanut vuonna 2019 ja allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Kennelnimi Daalian hyväksyttiin vuonna 2020. Olen Länsigöötanmaanpystykorvat ry:n ja Suomen Kennelliiton jäsen.  Pentue on suunnitelmissa ensi talvelle.